Marthago 1994CARTHAGO
CAPITOL I CAPITANO CORPORAL
RETINA
FOLIA MAXIMUS
VASE
PERRA CALANDO COR DE LA BRYERE
FURGRUND
KERRIN MAMBO
FANGELIKA
ALINE
A
A
RENOMEE RAMIRO RAIMOND
VALINE
GOLDRET Z GOTTHARD
VORR
JAMINA THUSWIN XX ORATOR XX
THURISWID XX
EUFA ALADIN
ZAIDE

Onze Carthago genaamd Marthago is de moeder van de verrichtingskampioen springen 2002 kwpn hengsten Genaamd Silverstone ( Champion du Lys x Carthago).
Marthago is een 17-jarige keurmerrie met een fantastische verrichtsproef met de volgende punten: Cijfers verrichting IBOP
Afdruk
Springtechniek
Vermogen
Aanleg
8
8
9
9

Om deze bovenstaande feiten staat Carthago in de zuchtwert op de 1e plaats in Holstein en over heel Duitsland gezien op een 2e plaats. Dat Silverstone een fantastisch springpaard is hebben we kunnen zien in Ermelo en niet te vergeten op de hengsten keuring 2003 in den Bosch:
Afdruk
Springtechniek
Vermogen
Aanleg
9
8,5
9,5
9

Silverstone won afgelopen jaar de hengstencompetitie klasse Z
(seizoen 2006-2007).
 
Silverstone

Marthago komt uit de Renomee merrie Aline (Ramiro x Gothard) zij is ook de moeder van de goed gekeurde hengst Laralle, en het internationale springpaard Coriola. Zij bracht veulens van Calido ( paul schockemole), Hors La Loi , en 2x Champion du Lys en een Landgold (duurste merrie veulen veiling esbeek 2002). Sandro Boy, Guidam, Quidam de Revel, Triomph de Muze en Arko III . Ook hier zien we weer dat prestaties in de moederlijn belangrijk zijn.

Chuck Z

Chuck Z Champion du Lys x Carthago, volle broer van Silverstone, werd dit jaar goedgekeurd bij het Zangersheide stamboek. Chuck Z werd bestempeld als het talentvolste springpaard. Ook alle vakbladen schrijven over Chuck dat hij een ongekend springtalent is.
 

Collorado : Calido x Carthago x Renomee een fok product uit de merrie Marthago (half broer Silverstone) Is op 7-12-2003 op de PSI veiling van de heer Paul Schockemole verkocht naar de Oekraine voor het bedrag van € 185.000,--

Collorado : Calido x Carthago x Renomee
Upswing : Horse La Loi II x Carthago x Renomee
Finalist World Breeding Championships - Zangersheide 2007
6-jarige
 
Alain : Sandro Boy X Carthago X Renomee

 

 

 

 

 

 

 

 


Alain is als 3-jarige hengst geveild op de veiling
in Fences en werd hier verkocht als het duurste springpaard.
Hij was de veilingtopper met € 74.000,00.